melsom-logo

 

MTAS

Med MTAS kan nettleverandøren teste alle sine linjer uten å sende ut montører.

 

Mange utrykninger til abonnent med problemer skyldes ikke fysiske feil i nettverket, men brukerproblemer.

 

Få full kontroll over nettverket til enhver tid.

MTAS METALLIC TEST ACCESS SYSTEM er Comtests nye bestselger og høster stor interesse og etterspørsel over hele verden. Dette produktet er allerede markedsleder og muliggjør automatiserte tester i bredbåndsnettet fra en fjern posisjon. De tre hovedfunksjonene er:
  1. Lavpassfilter for xDSL/POTS aksess

  2. Fjern og automatisert testtilgang

  3. Ekstra overspenning og overstrømsbeskyttelse

MTAS er en høy tetthet modulær testløsning for DSL splitter og splitterfrie applikasjoner. MTAS sitter mellom abonnentlinjene og DSLAM og muliggjør testing samtidig med tale og datatrafikk på linjen uten å føre til avbrudd. Dette for fjerntesting, feilsøking og overvåking av linjen. MTAS gir tilgang til linjen uten forstyrrelser og muliggjør omfattende tester både upstream og downstream. Test aksessfunksjonaliteten kan kontrolleres med en hver ledende bredbåndtestsystem som er kompatibelt med GR-834 og GR-818 standard.

MTAS er klar for å produseres med norsk splittedesign med Annex B eller vi kan levere kun testaksessfunksjonene og bygge dette inn med allerede installerte splitterchassis.

 

MTAS kan benyttes sammen med enhver ledende testsystemprodusenter - Tollgrade, Acterna eller Spirent.

 

MTAS produktfamilie består av testaksesshylle, kontrollmodul og diverse plug-ins for DSL splitter eller ikke-splitter testapplikasjoner.

 

Med utviklingen med ADSL2+ og VDSL baserte tjenester som video er splitteren blitt en vital del av nettverket. Den innovative designet til MTAS serien adresseres problemer relatert til dette direkte, slikt som krysstale og ring-tip problemer. Brukt sammen med Comtests CPE splitter gir dette et nærmest feilfritt videomottak og med en krysstale bedre enn 70dB er forstyrrelser fra tilliggende kanaler nærmest eliminert.

Image0001

Last ned MTAS datablad her og les mer på Comtests nettsider under www.comtestnetworks.com

 

Image0002

 

 

MTAS

MTAS VERE

 

 

Copyright 2000-2011 Ing.Melsom ANS.